003c

Vi holder oss ganske rolig i den varmen og tørken vi har nå, hundene og jeg. Kun korte turer for å strekke på beina. Det er så tørt og varmt hos oss at matmor må bære med seg vann til drikke. Flere liter i en dagstursekk. Kaffekoking kommer ikke på tale. Alle former for fyrtøy ligger igjen hjemme. Vil jo nødig sette hele turområdet vårt i brann!

Den lyse Freki er ikke så berørt av varmen som den svarte Nero, men her må vi passe på! Nero sier fra selv når han blir for varm. Da legger han seg ned et sted det er skygge. Det gjør ikke Freki. Han styrer på som ungdommer flest. Full fart. Alt må sjekkes og testes. Og jages, dersom han fikk lov. Her må matmor følge med, og sette grenser før det ryker sikringer. 

Og ingen av de to er så glade i å bade. Om vi skulle komme over en liten dam noe sted.

Dermed blir det ikke mye aktivitet på bloggen vår heller akkurat nå. Overnattinger er ikke gøy dersom matmor ikke kan koke morrakaffe. Men før eller senere blir været mer "normalt" igjen, med vekslende sol og regn. I mellomtiden vil vi oppfordre alle turfolk til å respektere bålforbudet. På stort sett hele Sørlandet er det nå tolalforbud mot all bruk av åpen ild, selv primuser og engangsgriller. Uhell har allerede skjedd!

Uansett, om ikke lenge er det fellesferie, og da kommer regnet, om ikke før. Skal vi vedde? ;)