spring2
Vi er i slutten av januar, men sola har begynt å varme.
Vårfornemmelser i januar
Her på mine kanter ligger snøen enda i terrenget, men det drypper fra hustakene når sola står på. Den milde trekken fører med seg duften av tiden som snart kommer. En bitteliten smakebit av våren.

Våren, det er det vi venter på nå, Buddy og jeg. Vi må i gang med sykkeltreningen. Skaffe oss mer kondis. Det er rart med det. Å gå til fots eller på ski gir god kondis det også, men siden det er sykkelen vi skal reise med i så mange måneder er det den vi helst vil bruke nå.

Jeg har et kne som sliter litt etter et øksehogg for vel 30 år siden. Akkurat de bevegelsene man får når vi sykler kan være et problem, det så vi under den siste lange treningsturen vår i oktober.

Kneet må trenes og styrkes, og det gjøres best på sykkel. Nå lurer du kanskje på hvorfor vi ikke kan trene med sykkelen om vinteren? Vel, det har seg slik at den vi skal reise med er en trehjulssykkel beregnet på bevegelseshemmede. Tre hjul er tyngre å sykle med enn to. I tillegg skal vi ha med oss en tilhenger til Buddy. Det er altså fem hjul som skal tråkkes. Da blir det ikke så enkelt når veiene er dekket av snø og is. Vi venter på bare veier.

Og snart nå, snart er det 1. mai!

 

Mvh

Hege