reiserute2
Reiseruten blir dobbelt så lang som først planlagt.
Ut på tur
Reiseruten blir dobbelt så lang som først planlagt. Klarer vi det? Det får tiden vise. Bare det blir tid nok -og helsa holder..

Mange av detaljene velger vi å ta på sparket. Skal vi bruke ferge over fjorder og innom øyer? Eller skal vi forsøke å sykle rundt fjordene? Litt øyhopping høres veldig fint ut. All den tid vi skal forsøke å reise begge veier føler jeg ikke at vi jukser ved å bruke ferger der det er naturlig. Tanken er jo å stoppe opp her og der også, for å treffe folk eller bare nyte naturens fred og ro. Samle krefter.

 

 

reiserute
Grovskisse over reiseruten
Kartet  viser i veldig grove trekk hvordan vi tenker oss å reise. Rød rute nordover, og blå rute sørover. Kommer vi så langt som til Kongsberg på nedturen vil vi stoppe opp og vurdere om vi skal reise videre mot Seljord og styre veien nedover Setesdalen, eller om vi skal dra videre til Larvik og følge kystruta til Lindesnes.

Veldig store planer dette, særlig med tanke på at verken hunden eller jeg er særlig godt trent. Vi har også en og annen kroppslig skavank som gjerne følger med alder og diverse skjær i sjøen på vår reise gjennom livet.

Men vi skal i alle fall forsøke!

Mvh
Hege og Buddy