RJ1_copyright
RJ2_copyright
RJ3_copyright
Alle foto: Rypejentene.no

Vi har en stående invitasjon til alle jentelag innen jakt, fiske og friluftsliv om å presentere laget sitt hos oss. Vi har i den forbindelse gleden av å presentere et nettverk for jenter med interesse for stående fuglehund, jakt og friluftsliv: Rypejentene!

 

Rypejentene

"Er man én er man alene, er man to har man et fellesskap"

Rypejentene er et nettverk for jenter med interesse for stående fuglehund, jakt og friluftsliv. Vi hjelper hverandre og drar gjerne på jakt- og treningsturer sammen. Noen er ivrige også på jakt- og apportprøver. Skal du på skytebanen, kan det godt hende flere vil være med. Vi trener dressur også, så ta en titt på forumet for oppdatert info. Alt er basert på frivillighet og jentene selv tar initiativ til å få i gang aktiviteter.

Som medlem får du tilgang til avtalene Rypejentene har opparbeidet seg, nærmere info om dette finner du på 
nettsidene. I løpet av året arranger vi Rypejente Cupen samt at vi også prøver å få til noen treningshelger.
 Et medlemskap i Rypejentene koster kr 200,- per år.

 

Rypejentenes forum

Rypejentene har eget forum. Det er fritt frem for deg som medlem å poste innlegg om aktiviteter du skal på, eller vil få i gang, kan hende det er flere som vil være med. Post gjerne innlegg om ting du lurer på eller om kunnskap du vil dele med andre. Via forumet er det også muligheter for å finne noen man kan jakte/trene sammen med, kanskje dere etterhvert blir et eget jaktlag?

Bli Rypejente du og da vel!

 

Kilde: http://www.rypejentene.no/

-----------------